Webdesign

Het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) ter wereld is WordPress. Het is niet voor niets dat 35% van alle websites op het internet gebruik maken van dit zeer gebruiksvriendelijke en krachtige CMS. WordPress wordt door zowel ondernemingen en particulieren gebruikt om een online aanwezigheid op te bouwen of uit te breiden. WordPress is hiervoor een perfect startmiddel met heel veel ruimte voor groei.

 

Webdesign van Amici Consulting

 

Tegenwoordig wordt er niet alleen van websites verwacht dat ze er goed uit zien, maar zijn er veel meer factoren die een rol spelen bij een goede, sterke website. Een aantal van deze factoren zijn gebruikerservaring, snelheid van laden, interactie met de gebruikers, mobielvriendelijkheid en een professionele uitstraling. Amici Consulting houdt met al deze factoren rekening en biedt op maat gemaakte WordPress oplossingen met een hoog niveau van functionaliteit en een uitstekende gebruikerservaring.

Wij bouwen onze sites met één van de meest gebruikte thema’s in de WordPress-community; te weten het Divi thema van elegantthemes.com. Daarmee kunnen wij er voor kiezen om een website te maken vanuit een bestaande lay-out en dan verder te personaliseren naar de wensen van de klant, of wij kunnen een website helemaal vanaf het begin bouwen naar de wensen en eisen van onze afnemer.