SEO

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is het proces om de zichtbaarheid van jouw online aanwezigheid in de organische zoekresultaten van Google en in andere zoekmachines te verbeteren. Met deze verbeterde zichtbaarheid, zal de doelgroep je makkelijker vinden en hiermee zal het organische verkeer groeien. Naast online advertising, social media marketing en contentmarketing  is SEO is een belangrijk onderdeel van de algehele digitale marketingstrategie. Het is belangrijk dat deze onderdelen allemaal op elkaar aansluiten om het maximale resultaat uit jouw strategie te halen.

 

SEO van Amici Consulting

Amici Consulting zal eerst een grondige analyse uitvoeren van de huidige situatie en van daar uit een plan opstellen voor de SEO-strategie. Als toonaangevend online marketingbureau kunnen wij het bedrijf helpen bij het verbeteren van alle elementen die een rol spelen bij de (organische) zoekmachineoptimalisatie. Wij specialiseren ons in:
Analyse van de huidige SEO situatie
Technische SEO en laadsnelheid van de website
Keyword onderzoek
SEO Content schrijven
Linkbuilding

 

We hebben jarenlange ervaring opgedaan om geavanceerde technische SEO-onderzoeken uit te voeren. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat er geen technische belemmeringen zijn die de prestaties kunnen beïnvloeden. Denk hierbij aan de snelheid dat de website laadt en of alle elementen van de website goed zichtbaar zijn.

Wij hebben jarenlange ervaring met diepgaande keyword onderzoek, contentmarketing en linkbuilding.

Amici Consulting werkt samen met u om een op maat gemaakte service te kunnen leveren waarmee u hoog scoort voor de zoekopdrachten waarop uw bedrijf zich wilt richten.